Ugrás a tartalomhoz
József Attila Színház Hűségkártya információ

Hűségkártya információ

Kedves Nézőnk!

Köszönjük, hogy érdeklődésével megtiszteli a József Attila Színház hűségprogramját és rendszeres látogatóink, támogatóink között tudhatjuk. Kérjük, olvassa el a törzsvásárlói programunk rövid ismertetőjét.

 

TÁJÉKOZTATÓ A HŰSÉGPROGRAMRA MÁR FELIRATKOZOTT, VÁRLÓLISTÁS NÉZŐINKNEK:

Kérjük, hogy hűségprogram tagságuk aktiválásához regisztráljanak az online felületen is a személyes jelentkezés során megadott e-mail címükkel. Felhívjuk a figyelmüket, hogy a díjmentes online regisztrációt követően lehetőségük van 500 Ft-os áron (egyszeri, technikai költség) megvásárolni a 10% kedvezményre jogosító JASZ Hűségkártyájukat online, a tájékoztatóban leírt módon. Az online kártya megvásárlásával – aktiválás után – online vásárlás esetén is azonnal igénybe vehetik a kedvezményt. Online megváltott JASZ Hűségkártyájukat díjmentesen cseréljük 15% kedvezményre jogosító JASZ+ Hűségkártyára személyesen, Szervezési Irodánkban.

Amennyiben Önök JASZ+ Hűségkártyára jogosultak vagy korábban igényelt kártyájukat szeretnék díjmentesen átvenni, kérjük, fáradjanak be személyesen a Szervezési Irodánkba.

A plasztikkártyákat 2022. december 8-tól van lehetőségük átvenni.

 

Milyen előnyökkel jár a JASZ Hűségprogram?

· A JASZ Hűségkártyával rendelkezők 10%, míg a JASZ+ Hűségkártya tulajdonosai 15% állandó kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet a József Attila Színház előadásaira. Egy kártyával egyszerre 6 db kedvezményes jegy vásárolható.

· Eseti, extra jegyvásárlási kedvezmények a meghirdetett előadásokra, bérletekre. Az eseti promóciók esetében a megjelölt darabszámra vehető igénybe a kijelölt kedvezmény.

· A hűségprogram tagjai elsőként értesülnek a József Attila Színházzal kapcsolatos eseményekről, hírekről, érdekességekről.

· A hűségprogram tagjai az évad során meghívást kapnak különleges színházi programokra, beszélgetésekre, nyílt próbákra.

 

JASZ Hűségkártya és JASZ+ Hűségkártya – az igénylés feltételei:

· A JASZ Hűségkártyát minden nézőnk igényelheti, az alábbi két módon:

Személyesen Jegypénztárunkban és Szervezési Irodánkban, legalább 2 jegy egyidejű vásárlása esetén a kártya díjmentesen igényelhető munkatársainknál, a regisztrációs nyomtatvány kitöltésével

Online a jozsefattilaszinhaz.hu weboldalon a kártya egyszeri, 500 Ft-os áron vásárolható meg

· A JASZ+ Hűségkártya kizárólag személyesen igényelhető Szervezési Irodánkban. A JASZ+ hűségkártya kizárólag aktív hallgatói státusszal rendelkező diákok, nyugdíjasok és bejelentett XIII. kerületi lakosok számára elérhető. A kártya díjmentesen igényelhető munkatársainknál, a regisztrációs nyomtatvány kitöltésével és a jogosultságot igazoló igazolvány bemutatásával.

Az online megvásárolt kártya igény esetén díjmentesen beváltható plasztikkártyára a Szervezési Irodánkban.

 

Hogyan „működik”?

· Személyes jegyvásárláskor kártyáját a József Attila Színház Szervezési Irodájában és Jegypénztárában használhatja. · Interneten a https://jozsefattilaszinhaz.jegy.hu oldalon online vásárolhat jegyet a kártya számának megadásával.

· Az internetes vásárlással kapcsolatos kérdéseivel kérjük, forduljon kollégáinkhoz, akik elérhetőek az interticket@interticket.hu címen, illetve munkanapokon 10-17 óra között a +36 1 2660000 telefonszámon.

 

Online vásárlás esetén:

· A vásárlást követően elektronikus kártya kerül kibocsátásra, amelyet a vásárló a megadott e-mail címére kap meg. Az irányadó kedvezményt online jegyvásárlás esetén a tulajdonos az elektronikus kártyán szereplő kód beírásával kapja meg.

· Az online megvásárolt kártya igény esetén díjmentesen beváltható plasztikkártyára a Szervezési Irodánkban.

 

Személyes vásárlás esetén:

A kártya regisztrálásához szükséges, hogy a vásárló megfelelően töltse ki az adatlapot, aláírásával fogadja el a törzsvásárlói rendszer szabályzatát, és nyilatkozzon az adatvédelemről. A törzskártya-igénylőlap elérhető a színház Szervezési Irodájában.