Ugrás a tartalomhoz
József Attila Színház Az akadálymentességről

Az akadálymentességről

Látogatási feltételek mozgássérülteknek

Színházunk mozgássérültek számára is könnyen megközelíthető. A Színház vészkijárata mellett közvetlenül mozgássérült parkoló található. Kérjük, hogy kerekesszékkel történő érkezésüket jegyvásárláskor előre jelezzék a szervezes@jozsefattilaszinhaz.hu e-mail címen. Nagyszínpadi előadásaink – kivéve a stúdióelőadást a nagyszínpadon –, illetve Kávézónk is akadálymentesen látogathatóak. Mozgássérült nézőink a nagyszínpad vészkijárat felőli oldalán találják a számukra kialakított mosdót. (A Gaál Erzsébet Stúdió, illetve Stúdióelőadásaink a Nagyszínpadon jelenleg csak lépcsőn keresztül megközelíthetők, így ezt vegyék figyelembe.)

Látogatási feltételek nagyothallóknak

Nagyszínpadi előadásainkon hallássérült nézőink számára az erkély első három sorában ún. indukciós hurok üzemel. (A Gaál Erzsébet Stúdióban a fenti szolgáltatás nem elérhető.)

Látogatási feltételek látássérülteknek

Színházunk nem rendelkezik kutyabarát minősítéssel, azonban vakvezető kutyával érkező látássérült vendégeink is azonos feltételek mellett látogathatják intézményünket. Kérjük, hogy vakvezető kutyával való érkezésüket jegyvásárláskor előre jelezzék a szervezes@jozsefattilaszinhaz.hu e-mail címen. (Tűzrendészeti és biztonsági okokból Színházunk vezetősége fenntartja a jogot, hogy kivételes esetben az ültetésen helyben változtasson.)

 

Akadálymentesítési_nyilatkozat