Ugrás a tartalomhoz
József Attila Színház VADONATÚJ BÉRLETEK AZ ÚJ ÉVADRA!
Hírek
2024.06.07.
VADONATÚJ BÉRLETEK AZ ÚJ ÉVADRA!

VADONATÚJ BÉRLETEK AZ ÚJ ÉVADRA!

Mi rugalmasan alkalmazkodunk az időbeosztásához! Éppen ezért kínálunk 4 vadonatúj bérletet a már ismert és közkedvelt bérleteink mellé a 2024/25-ös évadra:

  • Sztankay István bérlet: hétfő délelőtti 11 órai premier előadásokra a tartalmas #homeoffice jegyében és az örökifjaknak, diákcsoportoknak!
  • Galambos Erzsi zenés szabadbérlet a ritmus szerelmeseinek 3 alkalommal, időpont megkötés nélkül a Made in Hungária, a Macskafogó, a Szibériai csárdás és a Vértestvérek előadásokra használható fel. Imádod a Made in Hungária örökzöld dallamait? Akár háromszor is megnézheted a 2024/25-ös évad folyamán!
  • „Ahogy tetszik” szabadbérlet, ha csak gondol egyet és tartalmasan töltené szabad estéjét! Kedvező árú, teljesen rugalmas szabadbérletünk időpont megkötés nélkül, 3 alkalommal felhasználható a repertoár darabok bármelyikére a 2024/25-ös évad során.
  • „A világirodalom remekei” bérletünk egy különleges kedd délutánt (17:00) ígér a diákoknak és az örök klasszikusok rajongóinak! Bérletsorozatunk 3 alkalomra szól A Karamazov testvérek, az Equus és a Vízkereszt vagy bánom is én bérletes előadásaira.

További részletek és bérletek: https://jozsefattilaszinhaz.hu/berletek-kedvezmenyek/berletvasarlas/