Ugrás a tartalomhoz
József Attila Színház Út a csúcsra! – A Fine Art Hungary Next kiállítása
Út a csúcsra! – A Fine Art Hungary Next kiállítása

Út a csúcsra! – A Fine Art Hungary Next kiállítása

Ingyenes program

Összefoglaló

2022. december 8-án, 17:30-tól a legjobb feltörekvő alkotók munkáit felvonultató kiállítás nyílik színházunkban. 

Leírás

Az artotek.hu művészeti portálon látható Fine Art Hungary promóciós program célja elsősorban az, hogy megismerjük a kiváló magyar alkotókat és közvetlenül a művésztől vásárolhassunk értékes műalkotásokat.

December 8-tól a Fine Art Hungary Next Út a csúcsra! című kiállításán mutatjuk be a legjobb feltörekvő alkotók munkáit. A kiállítás a látogatók számára átfogó képet ad a feltörekvő művészek látásmódjáról, a hazai festészet közeljövőjének új irányairól.

 

A kiállításon látható munkák több száz mű szakértői válogatását követően kerültek a közönség elé. A kiállítás sztárvendége Barakonyi Zsombor, a Fine Art Hungary TOP 100 művésze. 

 

A kiállított és meg is vásárolható alkotások január végéig tekinthetőek meg a József Attila Színház emeleti galériájában az előadások ideje alatt!

 

A Fine Art Hungary Szakértői Testülete: Szurcsik József Munkácsy-díjas festőművész, Baráth Fábián szobrászművész, Nagy T. Katalin művészettörténész, Dr. Balogh Péter, az Amadeus Művészeti Alapítvány elnöke, Völgyi Miklós műgyűjtő.

 

A program és a kiállítás támogatói: Nemzeti Kulturális Alap, József Attila Színház.