Közlemény az elmaradó előadások kapcsán

Kedves Közönségünk!

A József Attila Színház tájékoztatja Önöket, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezést irányító Operatív Törzs és Magyarország Kormánya határozata alapján 2020. március és április hónapra meghirdetett előadásaink elmaradnak.

Megértésüket, együttműködésüket és ez által színházunk támogatását köszönjük, bízunk a mielőbbi viszontlátásban.

Megváltott jegyeik egy későbbi, előre meghirdetett, megjelölt időpontra érvényesek. Amennyiben az időpont nem megfelelő az Önök számára, úgy a megvásárolt jegyek értékében vásárlási utalványt bocsátunk rendelkezésükre, amelyet 2020. december 31-ig tudnak beváltani. Az ajándékutalvány bérletvásárlásra is jogosít.

A végzős óvodai-, általános iskolai és gimnáziumi osztályok csoportos jegyeit a veszélyhelyzet elmúltával visszaváltjuk.

Minden más esetben, a még jogviszony alatt álló óvodások, általános iskolások és gimnáziumok esetében új időpontot jelölünk meg az előadás megtekintésére.

A fentiek tükrében kérjük Önöket, hogy megváltott belépőjegyeiket őrizzék meg!

Az új időpontokat a veszélyhelyzet elmúltával tudjuk kitűzni, így az esetleges cseréről vagy utalványra történő beváltásról ezt követően tudnak dönteni.

Egyúttal tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019/2020-as évadra szóló bérleteik érvényességét az újonnan kijelölt előadások tükrében, 2020. december 31-ig, az elmaradó előadások hányadában meghosszabbítjuk.

A 2019/2020-s évadra szóló ajándékutalványok beváltását 2020. december 31-ig módosítjuk.

A veszélyhelyzet feloldásáról és az újonnan meghirdetett időpontokról közleményben tájékoztatjuk Önöket. Kérjük, iratkozzanak fel hírlevelünkre, kövessék weboldalunkat, Facebook és Instagram oldalunkat, ahol a hivatalos tájékoztatáson túl, állandó, friss tartalommal jelentkezünk.

A veszélyhelyzet ideje alatt szervezési osztályunk a szervezes@jozsefattilaszinhaz.hu e-mail címen és az alábbi telefonszámokon érhetőek el.

Ittes Krisztina:       06-70-455-5154

Illés Éva:                 06-70-456-0015

Manyaszek Rita:   06-70-457-1809

Gócza Fanni:         06-70-490-7409

 Tisztelettel:

Nemcsák Károly

Igazgató

József Attila Színház

Augusztus