Ugrás a tartalomhoz
József Attila Színház Elindult a 2021/2022-es évad
Hírek
2021.08.11.
Elindult a 2021/2022-es évad

Elindult a 2021/2022-es évad

A hölgykoszorú: Auksz Éva, Fehér Anna, Jónás Andrea, Kónya Merlin Renáta, Kovalik Ágnes, Kulcsár Viktória, Pikali Gerda és Szabó Gabi.

Az urak: Blazsovszky Ákos, Chajnóczki Balázs, Fekete Gábor, Fila Balázs, Horváth Sebestyén Sándor, Lábodi Ádám, Lukács Dániel, Quintus Konrád, Zöld Csaba és Nemcsák Károly.

Két magántáncosunk: Tonhazier Tünde és Horváth Ádám sem ismeretlen a nézők számára, ők a tánckar gördülékeny működéséért felelnek a jövőben.

Természetesen, állandó játszótársaink maradnak színházunk Örökös tagjai: Galambos Erzsi, Bodrogi Gyula, Láng József és Ujréti László, illetve a már jól ismert arcok: Jakus Szilvia, Kocsis Judit, Molnár Zsuzsanna, Vándor Éva, Botár Endre, Galkó Balázs, Kiss Gábor, Újvári Zoltán.

Augusztus elsejétől nemcsak rendezőként, de művészeti vezetőként csatlakozik hozzánk Hargitai Iván.

 

 

A sűrűnek mondható évad bemutatói:

Könnyed, őszi zenés vígjátéknak ígérkezik az Egy szoknya, egy nadrág. Az előadás rendezője biztosíték arra: szem nem marad szárazon. Színházunk Örökös tagja, Bodrogi Gyula veszi kézbe ezúttal a „karmesteri pálcát”. Bemutató: 2021. szeptember 11. 

Ben Shaggem az angol reneszánsz híres és gazdag drámaírója… szeretne lenni. Ez sehogy se megy neki, ezért végső elkeseredésében átlépi a vörös vonalat. Fergeteges következményekkel számolhatunk a Valami bűzlik előadásai során. Szente Vajk rendezését 2021. szeptember 18-tól láthatja a közönség.

Szibériai csárdás főszerepében debütál Lábodi Ádám, akit Kulcsár Viktória partnereként köszöntünk ebben a sodró és keserédes zenés, romantikus játékban.  Hargitai Iván rendezését 2021. október 09-én tűzzük műsorra.

Az idei évad különlegességében, a Furcsa pár női változatában, Fehér Anna és Pikali Gerda újra együtt áll színpadra, kettősük garancia a felhőtlen szórakozásra.  A szintén Hargitai Iván jegyezte előadást 2021. október 29-én mutatjuk be.

Ken Kesey drámája 1975-ben, Miloŝ Forman rendezésében lett világhírű. Funtek Frigyes rendezésében Randle P. McMurphyt Zöld Csaba, míg a szadista Ratched nővért Fehér Anna alakítja. A Száll a kakukk fészkére bemutatója: 2021. november 27.

A 2022-es évet Spiró György Az imposztor című komédiájával kezdjük a nagyszínpadon. A darab Major Tamás számára készült, és bizonyos értelemben róla szól, aki halála előtt nem sokkal a budapesti Katona József Színházban el is játszotta a főszerepet. Bogusławski szerepében 2022. január 29-én, a szenzációs Benedek Miklóst láthatják nézőink. Bagó Bertalan rendezi az előadást.

Az évadot 2022. március 19-én, Egressy Zoltán Portugáljával zárjuk. Irgács mindennapjai Kónya Merlin Renáta és Lábodi Ádám főszereplésével elevenednek meg. Színházunkban először rendez Lengyel Ferenc.

A következő évad gyermekdarabja, a Quintus Konrád rendezte Ágacska2022. január 13-tól várja ifjú nézőit.

Az évad megnyitásával már szeptember és október havi műsorunk is elérhető. Az online jegyértékesítést is elindítottuk párhuzamosan a bérletek árusításával.

Szemezgess, klikkelj és válts jegyet!

 

Előadásainkra védettségi igazolvány nem szükséges.

Ha kérdése van, Pénztárunk és Szervezési osztályunk rendelkezésére áll.

 

Várjuk vissza szeretettel a 2021/2022-es évadban is!