Ugrás a tartalomhoz
József Attila Színház Akadálymentesítési nyilatkozat

Akadálymentesítési nyilatkozat

A József Attila Színház Nonprofit Kft. elkötelezett amellett, hogy honlapját a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint akadálymentessé tegye.

Ezen akadálymentesítési nyilatkozat a www.jozsefattilaszinhaz.hu-ra vonatkozik.

 

MEGFELELŐSÉGI STÁTUSZ

Ez a honlap teljes mértékben megfelel a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek.

 

AZ AKADÁLYMENTESÍTÉSI NYILATKOZAT ELKÉSZÍTÉSE

E nyilatkozat 2022. szeptember 28-án készült.

E nyilatkozat egy harmadik fél által végzett értékelés alapján készült.

 

VISSZAJELZÉS ÉS ELÉRHETŐSÉGEK

Az esetleges megfelelőségi hiányosságokat az igazgatosag@jozsefattilaszinhaz.hu és a marketing@jozsefattilaszinhaz.hu címen jelezheti.

Az akadálymentesítésért és a kérések feldolgozásért felelős: A József Attila Színház Nonprofit Kft. Értékesítési és Marketing Osztálya

 

VÉGREHAJTÁSI ELJÁRÁS

A József Attila Színház Nonprofit Kft. a Kulturális és Innovációs Minisztérium, valamint Budapest Főváros Önkormányzatának közös fenntartásában működik. A visszajelzésre adott nem kielégítő válaszra jogorvoslati lehetőséget a Kulturális és Innovációs Minisztérium vagy a Budapest Főváros Önkormányzatának weboldalain közzétett elérhetőségeken keresztül kezdeményezhet.

 

MEGJEGYZÉS

Videóink esetében nem tudjuk garantálni a feliratozást.

 

Jelen akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyta:

Nemcsák Károly (ügyvezető igazgató)

Dobos István (gazdasági igazgató)