Ugrás a tartalomhoz
József Attila Színház Ők lettek adventi játékunk nyertesei
Hírek
2022.01.10.
Ők lettek adventi játékunk nyertesei

Ők lettek adventi játékunk nyertesei

A november 12-ei Eldorádó előadás után Chajnóczki Balázs adta át a Macskafogó előadáson a jelmezén viselt kitűzőt Madar Mária nyertesünknek.

A november 14-ei Valami bűzlik előadáson Lukács Dániel személyes ajándéka a saját karácsonyi pulcsija volt, mely a Frisch családnak szerzett nagy örömet, kislányuk gyorsan bele is bújt a méretes ruhaneműbe.

Lukács Dániel a szerencsés nyertesekkel

A november 15-ei Gyertyák csonkig égnek előadás után Molnár Zsuzsanna adta át az Arzén és levendula bemutatóján kapott premier ajándékát, egy levendula mintás bögrét Kovács Zitának és fiának.

A december 10-ei Eldorádó előadás után Pikali Gerda örvendeztette meg Kovács Zita nyertesünket a Feketeszárú cseresznye próbáin használt egyik jelenetének szövegével.

A december 16-i Vesztegzár a Grand hotelben előadás után Kovalik Ági adta át ajándékát Loderer Beatrixnak az előadásban használt rúzsát, persze egy újonnan megvásároltat.

December 27-én a Szibériai csárdás előadásnál Loderer Beatrix részére Szabó Gabi egy személyes hangvételű levelet írt és adott át.

December 29-én a Hang-villa titka előadást követően Bergendi Áron Peckás Géza részére egy karácsonyi menüsor receptjét adta át.

December 29-én a Macskafogó előadása után Jakus Szilvia Ksuz Szilviának a Csókos asszony előadásban viselt nyakláncát nyújtotta át, melyet a fotózásra a megajándékozott fel is próbált.

 

Nyerteseinknek ezúton is gratulálunk és boldog új évet kívánunk!