A József Attila Színház minden játszóhelyén felfüggeszti előadásait!

Kedves Nézőink!

A kormány által a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet a száz főnél nagyobb beltéri rendezvények megtiltását is jelenti.

A rendelkezés 2020. március 12-től visszavonásig érvényes. A kormánydöntés értelmében a már meghirdetett előadásainkat a veszélyhelyzet feloldásáig a József Attila Színház minden játszó helyén (nagyszínpad, kamara előadás, Gaál Erzsébet Stúdió, Kiállítóterem, JASZ Kávézó) szüneteltetjük.

A meghirdetett és elmaradt előadások pótlásának időpontját a fenti rendelkezés feloldásakor, a veszélyhelyzet elmúltával hozzuk nyilvánosságra.

Bérlettulajdonosaink későbbi időpontban tekinthetik majd meg bérletes előadásaikat. Kérjük, mindenképpen őrizzék meg jegyüket és bérletüket.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus-fertőzés elleni védekezés érdekében Szervezési Irodánk, az Allee Bevásárlóközpontban illetve a Játékszínben működő jegyárusító pontunk, ahogy a Jászai Mari téri Pavilonunk is bezár, március 12-től csak email-en vagy telefonon elérhető. A József Attila Színházban üzemelő jegypénztárban hétköznap 10:00-18:00 óra között várja Önöket. Kérjük, keressék kollégáinkat a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén.

A jozsefetattilaszinhaz.hu oldalon és Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket az esetleges változásokról, az előadások pótlására vonatkozó információkról.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A veszélyhelyzet elmúltát követően ismét szeretettel várjuk Önöket a József Attila Színházban!

Nemcsák Károly és a József Attila Színház társulata

Augusztus