Jegycsere és bérletmegújítás

Kedves Közönségünk!

Köszönjük támogató és érdeklődő leveleiket. 2020/2021-es évadunkban újra meghirdetjük bérleteinket.

Szervezési irodánk 2020. augusztus 3. és 2020. augusztus 31. között várja Önöket, hétfőtől csütörtökig 10:00-18:00 óra-, pénteken 10:00-17:00 óra között a bérlet megújítások kapcsán. Szeptember és októberi műsorunkat is 2020. augusztus 3-án is publikáljuk.

A nyári szünet idején szervezési osztályunk a csütörtöki napokon ügyeletet tart: kollégáink 10:00-14:00 óra között szívesen állnak rendelkezésükre a  +36 1 320 5877 telefonszámon. A szervezes@jozsefattilaszinhaz.hu e-mail címen a hét minden napján várjuk kérdéseiket.

A pandémiás helyzet miatt elmaradt előadások jegybeváltását is ebben az időszakban tudják lebonyolítani. Amennyiben az akkora már meghirdetésre kerülő időpontok mégsem felelnek meg Önnek, akkor korábbi belepőjét egy szabad felhasználású jegyre válthatja.

Az elmaradt bemutatónk, a Patricia Resnick és Dolly Parton jegyezte 9-től 5-ig is szeptemberben kerül pótlásra.

A Színház évadában négy nagyszínpadi bérletes előadással, egy bérleten kívüli bemutatóval egy gyermek darabbal várjuk Önöket.

Idei évadunk hivatalosan Peter Shaffer örökérvényű színjátékával, az Amadeussal indul útjára. Mozart szerepét Tasnádi Bence, a Katona József Színház művésze alakítja, Salierit Fila Balázs. A rendező Koltai M. Gábor.

Egy zenés, romantikus játékkal indul az ősz. A Szibériai csárdásban Simon Kornél partnerekén Zsigmond Emőkét láthatják, Hargitai Iván rendezésében.

Az évad második felét Spiró György Az imposztor című komédiájával kezdjük. Bogusławski szerepében Benedek Miklós, a rendező pedig Bagó Bertalan.

Könnyed, tavaszi zenés vígjátéknak ígérkezik az Egy szoknya, egy nadrág. Az előadás rendezője színházunk Örökös tagja, Bodrogi Gyula.

Az idei évad különlegessége, bérleten kívüli bemutatónk: a Furcsa pár női változatában, Fehér Anna és Pikali Gerda. Rendező: Bozsó Péter.

A Hang-villa titkának misztikus világa a gyerekeknek édes izgalmat, a felnőtteknek pedig nosztalgiát hoz majd. Simon Kornél rendezésében vár mindenkit 0-99 éves korig.

Keressen minket bizalommal!

Amennyiben új információ áll a rendelkezésünkre, értesítjük Önöket! Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra, a mielőbbi viszontlátásra!

Nemcsak Károly

Igazgató

 

Szeptember