Kapcsolat
1134 Budapest, Váci út 63. | Jegypénztár: (1) 270-7514
Szervezés: (1) 320-5877 | Központi telefonszám: (1) 270-7500
E-mail: szervezes@jozsefattilaszinhaz.hu
Elkezdődtek a Lucifer show próbái
Ádámok és Évák, korok, stílusok, casting, showtime – és persze Lucifer. Mellettük egy intrikus újságíró és megannyi dal a kiegyezéstől a Kádár-korszakig.
Újra dobogón!
A Chajnóczki Balázs – Előd Álmos – Zöld Csaba alkotta váltócsapat idén is megőrizte harmadik helyét a SPAR Budapest Maratonon, a Fut a színház! jótékonysági versenyen.
Magyar Termék Nagydíjas az Angyalföldi ballada
Selmeczi Bea, Verebes István és a Korál Együttes Szerelmes történet: Angyalföldi ballada című zenés műve a 20. alkalommal megrendezett díjkiosztón vehette át a Magyar Termék Nagydíjat.
Évadnyitás a József Attila Színházban
Öt nagyszínpadi és három stúdióbemutatója mellett új beavató színházi produkcióval is készül a 2017/2018-as évadban a József Attila Színház társulata.
Díjeső és évadzáró a József Attila Színházban
Sikerrel zárta 60., jubileumi évadát az angyalföldi teátrum. Az évadzáró társulati ülésen a 2016/17-es évad díjazottjai is átvehették kitüntetéseiket.
Kritikus órát tartottunk
A József Attila Színház Sörgyári capriccio előadása után közönségtalálkozót rendeztünk Proics Lilla, a Színházi Kritikusok Céhe tagja vezetésével.
A 2017/2018-as évad bérletes bemutatói
LÁSSUK EGYMÁST JÖVŐRE IS!
Véget ért az idei Ádámok és Évák Ünnepe sorozat
Tíz középiskola tizenegy színjátszócsoportja mutatta be az általa feldolgozott Shakespeare-mesét március 27-én este a József Attila Színházban.
Színházi világnap 2017
A 2017-es színházi világnapi üzenetet Isabelle Huppert francia színésznő írta.