Kapcsolat
1134 Budapest, Váci út 63. | Jegypénztár: (1) 270-7514
Szervezés: (1) 320-5877 | Központi telefonszám: (1) 270-7500
E-mail: szervezes@jozsefattilaszinhaz.hu
Színházba mentem! – játsszon és nyerjen
Így szól a 2016/17-es színházi évaddal együtt útjára induló kampány szlogenje.

Színházba járni jó: menjünk minél többen, minél gyakrabban! A kezdeményezés ezzel az üzenettel kívánja elősegíteni ősztől a színházak és közönségük egymásra találását. A program célja, hogy a rendszeresen színházba járók mellett felkeltse azok kíváncsiságát is a színház iránt, akik nem, vagy csak ritkán választják ezt a szórakozási lehetőséget. A népszerűsítésben a hazai művészet, kultúra és sport világából csatlakozott színészek, közéleti személyiségek vesznek részt. A felhíváshoz eddig 52 magyar nyelven játszó színház csatlakozott, amelyek között vidéki, budapesti és határon túli játszóhelyek egyaránt megtalálhatók.

A most útjára induló Színházba mentem! mobil applikáció olyan színészkereső alkalmazás, amely több ezer színészről és előadásaikról informál, s amely két játékra invitál minden színházszeretőt:

„Színházba mentem! Keressük a legegyedibb, legcsinosabb színházba járókat. Játssz és üzenj ismerőseidnek melyik színházban találnak meg aznap este. Ehhez annyit kell tenned, hogy 2016. október 10. és 2016. december 6. között készítesz egy fotót magatokról bármelyik magyarországi vagy határon túli, magyar nyelven játszó színházban. A saját oldaladra feltöltött képekre folyamatosan szavazhatnak barátaitok a Facebookon. A legtöbb szavazatot kapó páros egy hétig vendégeskedhet a 2017-es Pécsi Országos Színházi Találkozón.”

„Színházba mentél? Ha igen, máris játékban vagy. Csekkolj be, fotózd le és küldd el színházjegyedet, hogy újabb élménnyel és egy-egy ponttal legyél gazdagabb! Virtuális kalapunkból minden héten újabb nyertesek kerülnek ki, akik között szabadon felhasználható színházjegyeket sorsolunk. A játék október 3-án indul és 2017. február 28-ig tart. Aki ez idő alatt a legtöbb pontot gyűjti, szintén jutalomban részesül. A toplistások kulisszajárást és Színházba mentem! ajándékokat kapnak nyereményként.”

 

A Színházba mentem! kampány arcai:

Györgyi Anna, Jászai Mari-díjas színművésznő

Lovas Rozi, Junior Prima díjas színművésznő

Rúzsa Magdi, Fonogram-díjas énekesnő

Varga Katalin, paralimpikon

Járai Máté, Jászai Mari-díjas színművész

Lackfi János, József Attila-díjas költő, író, műfordító

Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó

Kovács András Péter, Karinthy-gyűrűs humorista

Kristóf Krisztián, Hortobágyi Károly-díjas zsonglőr

Szarvas József, Jászai Mari-díjas, érdemes művész színművész

Száraz Dénes, színművész

Szente Vajk, színművész, rendező

 

Videók:

Györgyi Anna és Lackfi János

Kiss Gergely és Lovas Rozi

Varga Katalin és Száraz Dénes

Kristóf Krisztián és Járai Máté

Rúzsa Magdi és Szente Vajk

Kovács András Péter és Szarvas József

 

Színházbamentem.hu

Színházba mentél? – részletes játékszabály

Adatvédelmi irányelvek