Kapcsolat
1134 Budapest, Váci út 63. | Jegypénztár: (1) 270-7514
Szervezés: (1) 320-5877 | Központi telefonszám: (1) 270-7500
E-mail: szervezes@jozsefattilaszinhaz.hu
Piknikre készül a József Attila Színház
Egész napos „színész-simogatóval”, valamint délutáni előadással várja az érdeklődőket a József Attila Színház szeptember 4-én saját standjánál és a Rakpart Színpadon, a Pozsonyi Pikniken.

Vasárnap délelőtt 10 órától a színház Radnóti Miklós utcai standjánál bárki jegyet válthat az idén 60. születésnapját ünneplő teátrum előadásaira – köztük az október 1-től látható La Mancha lovagjára. Nagy Viktor rendezésében a színház társulatának tagjai mellett két vendégművész, Kálloy Molnár Péter és Gazdag Tibor is szerepel az előadásban. A standnál 11.00 és 16.30 óra között „színész-simogató” keretében mások mellett Fehér Annával, Kocsis Judittal, Ujréti Lászlóval, Zöld Csabával, valamint az éppen születésnapját ünneplő Létay Dórával találkozhat a közönség.

A Jászai Mari tér és az Újpesti rakpart sarkánál felállított színpadon 14.45 és 15.15 óra között az Angyalföldi ballada című produkcióból hangzanak el részletek Verebes István rendezésében, a József Attila Színház művészeinek közreműködésével, Nemcsák Károly, a színház igazgatójának konferálásában. A társulat alig egy hete vehette át az Angyalföldi balladáért az V. Magyar Teátrum Nyári Fesztivál leglátványosabb előadásért járó díját. A darab a 2016/17-es évadban is megtalálható a színház repertoárján.