Kapcsolat
1134 Budapest, Váci út 63. | Jegypénztár: (1) 270-7514
Szervezés: (1) 320-5877 | Központi telefonszám: (1) 270-7500
E-mail: szervezes@jozsefattilaszinhaz.hu
Kritikus Óra a József Attila Színházban
A József Attila Színház és a Színházi Kritikusok Céhe együttműködésében Kritikus Óra (KO) címmel közönségtalálkozót szervezünk május 14.

A KO keretében az előadások után egy-egy kritikus vezetésével a nézők a produkció alkotóival és színészeivel beszélgethetnek. Bohumil Hrabal SÖRGYÁRI CAPRICCIO című vígjátékának 2017. május 14-i előadása után közönségtalálkozón vehetnek részt az érdeklődők a színház előcsarnokában.

A beszélgetést vezeti: Proics Lilla, a Színházi Kritikusok Céhének tagja

Rendező: HARGITAI IVÁN

Francin, a kisvárosi sörfőzde gondnoka csendes, visszahúzódó, míg felesége, a bájos Maryska szereti a társaságot, a sertéshúst és a sört. Francin nagybátyja, a kissé zajos és nagyvilági életet élő Pepin felrázza a rendkívül álmos, ám annál vidámabb kisvárost, és a változás lassanként megállíthatatlanul kiterjed mindenre.

Szereplők: FEKETE RÉKA THÁLIA, ZÖLD CSABA, UJRÉTI LÁSZLÓ, PIKALI GERDA, GAZDAG TIBOR, FILA BALÁZS, ÖMBÖLI PÁL, CHAJNÓCZKI BALÁZS, VASZKÓ BENCE

Díszlet: Horesnyi Balázs, jelmez: Kárpáti Enikő, koreográfus: Blaskó Bori, zenei szerkesztő: Dobri Dániel, rendezőasszisztens: Czipó Gabriella

Bemutató: 2016. december 10. 19.00