Kapcsolat
1134 Budapest, Váci út 63. | Jegypénztár: (1) 270-7514
Szervezés: (1) 320-5877 | Központi telefonszám: (1) 270-7500
E-mail: szervezes@jozsefattilaszinhaz.hu
Darabtemetések a József Attila Színházban
A 2015/2016-os évad végén négy darabunktól veszünk búcsút, melyekre a régi színházi hagyományokat felelevenítve darabtemetésekkel készülünk.

Egy-egy ilyen előadás mindig sok örömöt és humort hordoz magában, a színészek nem csak a nézőket lepik meg, rendszerint egymást is ugratják, néhány jól irányzott poénnal, új hangsúllyal, gesztussal, kellékkel.

Május 8. 19.00 OTHELLO

Május 21. 19.00  CSALÓKA SZIVÁRVÁNY

Május 25. 19.00 KOMÁMASSZONY, HOL A STUKKER?

Május 27. 19.00 CIGÁNYKERÉK

A négy előadás előtt 17.30-tól különleges kulisszajárásra várjuk kedves nézőinket, mely előzetes regisztrációhoz kötött. A kulisszajáráson bepillantást nyerhetnek egy-egy szövegösszemondó próbába, a vállalkozó kedvűek kipróbálhatják magukat egy-egy szerep felolvasásával, megmutatjuk az adott előadás speciális előkészületeit, valamint kvízjátékon tesztelhetik tudásukat a résztvevők a próbán elhangzottakból.

A regisztrálók részt vehetnek az előadásokat követő zártkörű búcsú partykon is!

Jelentkezni  név, e-mail cím és telefonszám megadásával a sajto@jozsefattilaszinhaz.hu címre küldött levélben lehet, előadásonként az első 50 fő jelentkezését tudjuk fogadni.

A Cigánykerék előadást követően után „Szóljon a nóta” címmel cigányzenei koncerttel búcsúznak a darabtól színészeink.

Minden előadás után kisorsoljuk nézőink között az adott darab egyik jellegzetes kellékét.

Nyerjen páros belépőt júniusi előadásaink egyikére!

Azok között, akik mind a négy előadásra vásárolnak jegyet és beszkennelve elküldik azokat május 31-ig a sajto@jozsefattilaszinhaz.hu e-mail címre, kisorsolunk egy páros belépőt júniusi előadásaink egyikére!