Kapcsolat
1134 Budapest, Váci út 63. | Jegypénztár: (1) 270-7514
Szervezés: (1) 320-5877 | Központi telefonszám: (1) 270-7500
E-mail: szervezes@jozsefattilaszinhaz.hu
A 60. jubileumi évad nagyszínpadi bemutatói
Április 1-jén indul a bérletek megújítása!

Kedves Közönségünk!

Reméljük, hogy új előadásainkkal felkeltjük érdeklődésüket és továbbra is rendszeres látogatóink között tudhatjuk Önöket! A 2016/2017-es jubileumi évadban bérleteinket változatlan áron kínáljuk. Visszatérő bérleteseink számára 2015.05.31-ig 5% kedvezményt biztosítunk, az áprilisban megvásárolt bérletek tulajdonosai között pedig 5 db értékes ajándékot sorsolunk ki.

A bérletek megújítása április 1-jén kezdődik és május 15-ig tart, de a 2015/2016-os évad során el nem kelt helyekre már ebben az időszakban is lehetőségük nyílik új bérletek megvásárlására. A bérletváltás június 20-ig, a nyári szünet kezdetéig tart. Bérletüket megvásárolhatják színházunk jegypénztárában, közönségszervezésén, a Jázsai Mari téri jegyértékesítő pavilonban, az Alleeban található jegyértékesítő pultunknál, vagy online honlapunkon!

Nagyszínpadi bemutatóink a 2016/2017-es jubileumi évadban:

Dale Wassermann:
La Mancha lovagja
musical
Bemutató: 2016. október 1. szombat
Rendező: NAGY VIKTOR
Főbb szerepekben: ZÖLD CSABA, KÁLLOY MOLNÁR PÉTER

Miguel de Cervantest az egyház ellen irányuló gondolatai miatt börtönbe zárják, ahol cellatársai elkobozzák kéziratát, a Don Quijote című darabot. Az író a rögtönzött bíróságnak védőbeszéd gyanánt előadja művét a bús képű lovag történetéről, aki megrögzötten ragaszkodik az álmaihoz és tántoríthatatlanul hisz a szerelemben.


Kollár Béla:
Veszek egy éjszakát
vígjáték
Bemutató: 2016. november 12. szombat
Rendező: VEREBES ISTVÁN
Főbb szerepekben: LIPPAI LÁSZLÓ, RÉKASI KÁROLY, PIKALI GERDA

Weber úr, a csemegebolt tulajdonosa évek óta reménytelenül szerelemes a jómódú Kovács család leányába, Zsuzsába. Egy napon hatalmas vagyont örököl, így komoly elhatározásra jut: levelet ír a lánynak, melyben felajánlja teljes örökségét egyetlen közösen eltöltött napért cserébe. A darab a pénz és a polgári erkölcs küzdelméről szól.


Bohumil Hrabal:
Sörgyári capriccio
vígjáték
Bemutató: 2016. december 10. szombat
Rendező: HARGITAI IVÁN
Főbb szerepekben: FEKETE RÉKA THÁLIA, ZÖLD CSABA, QUINTUS KONRÁD

Ahúszas évek elején egy rendkívül álmos, ám annál vidámabb kisvárosban a változás lassanként kiterjed mindenre. A sörgyár fiatal gondnoka, Francin rádiót vesz, s ez a nagyszerű találmány végképp bebizonyítja az embereknek: eljött a "lerövidítések" korszaka, minden közelebb került, csökkennek a távolságok. A cég gépkocsit vásárol a lovak helyett, Pepin lefűrészeli az asztal lábait, Mariska pedig divatos, rövidre vágatja combig érő haját. Új világ kezdődött, új világ köszöntött be.


Molnár Ferenc:
Az üvegcipő
színmű
Bemutató: 2017. február 25. szombat
Rendező: HUSZTI PÉTER
Főbb szerepekben: NEMCSÁK KÁROLY, LÉTAY DÓRA, UJRÉTI LÁSZLÓ

Szabó Irma titokban szerelmes az idősödő műbútorasztalosba, Sipos Imrébe. A fiatal cselédlány mindent elnéz a morózus  öreg úrnak, mert reméli, hogy vonzódása viszonzásra talál…

 

Az online bérletvásárláshoz kattinson IDE!