Kapcsolat
1134 Budapest, Váci út 63. | Jegypénztár: (1) 270-7514
Szervezés: (1) 320-5877 | Központi telefonszám: (1) 270-7500
E-mail: szervezes@jozsefattilaszinhaz.hu
Újra dobogón!
A Chajnóczki Balázs – Előd Álmos – Zöld Csaba alkotta váltócsapat idén is megőrizte harmadik helyét a SPAR Budapest Maratonon, a Fut a színház! jótékonysági versenyen.

A Budapest Sportiroda (BSI) által szervezett futóversenyen immár 7. alkalommal hirdettek külön kategóriát a színházi világ képviselői számára „Fut a színház” névvel. Színészeink október 15-én 9.30-kor rajtoltak a Hősök teréről. Színházunkat a versenyen a tavalyi évhez hasonlóan Chajnóczki Balázs, Előd Álmos és Zöld Csaba képviselte. A három futó egymást váltva teljesítette a klasszikus maratoni távot. Idén már 36 váltócsapat indult ezen a külön versenyen – futással regenerálódó, vagy éppen erőnlétet karbantartó színészek, muzsikusok, rendezők, dramaturgok, munkatársak minden színházban vannak. Közülük került ki a József Attila Színház csapata a harmadik helyen 03:27:57 összidővel. A díjakat a művészek november 21-én vehették át az Erkel Színházban megrendezett eseményen.

A rendező Budapest Sportiroda a színházi csapatok nevezési díjait ez alkalommal is jótékonysági céllal a Bajor Gizi Színészmúzeum számára ajánlotta fel.

 

(Fotó: Róth Tamás)